??

Kot vsako leto, sem tudi letos komaj čakala december. Že novembra sem delala plane, kam vse bomo šli gledat lučke, kje bomo raziskovali božične sejme in kdaj se bomo družili s prijatelji.

Ampak se kar nismo nikamor spravili, ker je Lars že od konca novembra prehlajen. Potem pa se je začelo. Najprej Lia – vnetje ušes. Na poti v dežurno, smo prvič videli lučke v Mariboru. (hmm, če niste bili, nič ne zamujate ?) Na dežurni je bil ful prijazen zdravnik, ki je potem ušeska pogledal še tavelikemu otroku, Dejanu, in ugotovil, da ima on tudi vneto uho ?? Lia je prvič v življenju dobila antibiotik, in o tem kakšne boje smo imeli zaradi sirupa, ne bi… Potem sem jaz bruhala. En večer kasneje Lars, bruhanje, in spet na dežurno. Lučke drugič. Tam sva se z Dejanom hecala, kdo je jutri na vrsti za dežurno. Tega se več ne grem, ker očitno si res vse prikličemo. Ker naslednji dan sem bila na vrsti jaz. Najhujši zobobol (mogoče celo edini omembe vreden) v mojem življenju. Ta večerni izlet pa zdaj ni niti bil več zastonj. 25 eur, samo da vstopiš v ordinacijo in potem še delo. Tukaj sem bila pa kar šokirana. Če že toliko časa vestno plačujem zdravstveno zavarovanje, bi pa lahko “častili” ta obisk no ?

Naslednji dan smo imeli kontrole pri svojih zdravnikih. Lia za ušesa, jaz za zob. Nikjer nič rešili.

Potem smo šli za vikend v Kranj, da malo zamenjamo okolje in evo, da zaključimo teden, kot se za dežurni teden spodobi, sem še jaz fasala mastitis. Prvič v življenju. Kako pa to boliiii. Omg! Dejan je šel z mano v dežurno, ker sem se komaj premikala in tam sva čakala točno 3 ure. Tri! In zdaj sva še oba na polno prehlajena ??

In kooončno je bilo konec tedna. Že v nedeljo na dežurni (če pa sem kaj končno imela, pa je bil to čas?) sem kontaktirala svojo najljubšo svetovalko za zdravje ?? iz Zdrav obrok, ki vedno v najkrajšem možnem času odgovori na vsa moja vprašanja, da mi je svetovala, kaj od Viridian izdelkov naj naročim še zase. Ker s temi izdelki sem pa res ful zadovoljna. Za Lio uporabljam probiotik in D vitamin že par mesecev in od takrat nima več problemov s kakšnimi hudimi virozami, ki so se prej pri njej kar znale zavlečt za cel teden ali še dlje, Dejana sem tudi že oborožila, zase pa sem si mislila, ah to je pa potem že prevelik finančni zalogaj, saj ne rabim. Ampak ja, definitivno rabim tudi jaz.

Evo, to si bom letos podarila za Božička. Celo vrečko vitaminov. In masažo ?

Jaz upam, da ste zdravi, da uživate v veselem decembru in da lučke vidite kje drugje, kot na poti k zdravniku. Mi pa se bomo tudi sestavili. Vseeno sem hvaležna, da ni nič hujšega, to bomo pa že pregurali.

Veseli december, my ass ?

P.S. Kranj pa je res lepo okrašen ♥️