Naše prvo družinsko potovanje po Šri Lanki je pri koncu. Čaka nas še popoldan v Colombu, potem pa via letališče in en (pre)dooolg let in en kratek in smo doma. Trije tedni so minili kot šus. Ne morem verjeti, da se že vračamo. Z lahkoto bi podaljšala še za kakšen hmm mesec ??

Za zadnjo noč sem rezervirala top hotel v Colombu in čeprav je Dejan na začetku nasprotoval, kaj rabimo tak hotel, če pridemo samo prespat, je zdaj ugotovil, da čisto paše malo luksuza. In namesto da bi šli ven in raziskovali mesto, mi ležimo na veliki udobni postelji in do check outa ne gremo nikamor ?

Obljubim, kmalu spišem objavo na temo, kako je bilo potovati z dvema malima otrokoma (2,5 let in 9 mesecev).

Namig: ni izi, je pa vsekakor vredno! Ogromno smo videli in doživeli.

Oba otroka sta se prvič peljala z avionom, pa tuk tukom, bili smo na safariju in videli ogromno slonov, prikorakali smo na vrh Sigiriye in bili glavna atrakcija ostalih zasopihanih turistov ?, peljali smo se z vlakom, videli smo ogromno opic, kuščarje, tudi kače, peljali smo se z ladjo in videli kar tri kite, želve velikanke in ogromno delfinov, za konec pa smo prišli v top hotel, kjer smo se kopali v bazenu na strehi, v 26. nadstropju. Super je bilo! ♥️

#collectmomentsnotthings